stupac
Sub.02.07.22.
        PRIJAVI SE

Grupacija - GroupMobiCash

O nama

GroupMobiCash je privatna poduzetnička grupacija, s idejom udruženja partnerskih usluga. Zahvaljujući radnom iskustvu u uslužnim djelatnostima, tvrtka spremno nudi vrhunske usluge te odgovara svim zahtjevima. Fokusirana na kvalitetno pružanje usluga svojih Partnera Korisnicima, GroupMobiCash na nivou cijele Hrvatske pomaže pojedincima, obrtnicima, tvrtkama u promociji i prodaju svojih proizvoda i usluga, te na realizaciji rješenja za pozitivno poslovanje.

Grupacija GroupMobiCash zastupa interese svojih članova i dužna je pomagati u razvoju novih ideja, prijedloga te sveukupnog načina poslovanja.

Svi Partneri unutar Grupacije nužno su korespondentni i međusobno kompatibilni svojim proizvodima i uslugama čime predstavljaju idealno zamišljeni krug, tzv. pozitivni krug.
Svaki proizvod / usluga sjedinjena je sa sljedećim u nizu i time je zaokružena cjelina kojom nastojimo konkurirati na tržištu.

Grupacija je preuzela odgovornost te način poslovanja sa idejom i provjerenom metodom o pozitivnoj zajednici.
Da je svima lakše kad imaju uzajamno poslovno pomaganje, te sa sloganom ( pozitivni krug ). Nadamo se kako će uz Vašu pomoć ona biti uspješna i efikasna. Kvalitetan brend od presudne je važnosti te želimo li uspjeti na domaćem tržištu zajednica mora biti postavljena u obostranom interesu
Obveze i troškovi za današnje poslovanje su golemi no ipak, zahvaljujući zajedničkoj suradnji na terenu i u logistici, može se uspjeti!.